Články

Rehabilitační sestra domů k pacientům? Klíč k lepšímu zdraví ošetřovaných

Rehabilitační sestra domů k pacientům? Klíč k lepšímu zdraví ošetřovaných

Rehabilitační péče v rámci domácí zdravotní péče je bezesporu velkým přínosem pro pacienty po úrazech a operacích nebo pro pacienty se sníženou soběstačností a mobilitou, kteří potřebují zlepšit hybnost a soběstačnost. Rehabilitační ošetřovatelská péče je velmi individuální, zaměřená na potřeby pacienta.

Číst dále
Třicet let péče na sokolovsku – Jubilejní oslavy výročí domácí péče

Třicet let péče na sokolovsku – Jubilejní oslavy výročí domácí péče

Již tři desítky let naše společnost poskytuje pacientům na sokolovsku zdravotní a sociální služby. Tato dlouholetá tradice byla nedávno oslavována v zahradě Domova pro seniory a léčebny, kde sídlí domácí péče. Na této slavnostní události byli přítomni také významní hosté, senátor Miroslav Balatka a starosta města Sokolov, Petr Kubis.

Číst dále
Jak funguje zdravotní domácí péče a pro koho je určená?

Jak funguje zdravotní domácí péče a pro koho je určená?

Potřebujete rehabilitaci po prodělaném úrazu? Trápí vás dlouhodobé onemocnění a dojíždění do nemocnice nebo ambulance vás vyčerpává? Staráte se o maminku nebo tatínka, kteří jsou v konečném stadiu nevyléčitelné nemoci, a zkrátka potřebujete pomoc? Zajímá vás, která služba je ve vašem případě ta nejvhodnější? Ať už vás trápí cokoliv, domácí péče vám umožní využívat potřebnou lékařskou péči v prostředí svého vlastního domova.

Číst dále
Druhy zdravotních a sociálních služeb pro seniory

Druhy zdravotních a sociálních služeb pro seniory

Zdravotní a sociální služby pro seniory představují důležitou součást péče o naši stárnoucí populaci. Zaměřují se na podporu zdravotní, sociální, psychologické i vzdělávací oblasti, čímž pomáhají zajišťovat kvalitnější životní podmínky. Jedná se například o domácí zdravotní péči, domovy pro seniory, pečovatelskou službu nebo třeba jen různé formy osobní asistence. Senioři díky těmto službám získávají možnost zůstat co nejdéle samostatní, popřípadě s podporou odborných pracovníků. Ať už vás trápí cokoliv, domácí péče vám umožní využívat potřebnou lékařskou péči v prostředí svého vlastního domova.

Číst dále

Kontakt

DOP - HC s. r. o.
Bergmannova 140
Dolní Rychnov
356 04
352 628 698
info@dop-hc.cz

Máte na nás dotaz?

Přečtěte si jak zpracováváme vaše osobní údaje